so fucked up



Οι πρώην αριστεροί
είναι οι πιο fucked up
τύποι που έχω γνωρίσει.

Χρησιμοποιούν κατά κόρον
αρραγή ιδεολογικά προσχήματα
ενώ θέλουν απλά να γαμήσουν
ό,τι τους έχει γαμήσει.

5 σχόλια:

ΤΟ ΑΛΦΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ είπε...

Χα,χα,χα...
Πολύ ευστοχη επισήμανση.Εγώ θα έλεγα θέλουν απλά να γαμήσουν μόνο.

Γεια σου ρε Πέννυ

ΔemΩΝ είπε...

Στο γαμήσι όλα επιτρέπονται - ακόμα και οι παράξενοι μέθοδοι για την επίτευξή του. Το θέμα είναι φυσικά στο τέλος να γαμάς κι όχι να σε τρώει η αερογαμία... ;)

Ένας εκ των Δυο! είπε...

Από ποιά μεριά τον βάζουν στο καβάλο οι πρώην Αριστεροί;

negentropist είπε...

Στην Ελλάδα μπορεί κανείς να τα δει όλα: Αριστερούς να σταυροκοπιούνται, οικολόγους με αρμάνι, δασκάλους να μην ξέρουν γράμματα, δημοσιογράφους να ερευνούν μόνο τα συρτάρια των γραφείων τους, ακόμα και κυνηγούς να διατείνονται ότι προστατεύουν τη φύση.

Συνεπώς, λίγο - πολύ, σχεδόν όλοι είμαστε fucked up σ' αυτή τη χώρα. Είτε απλά "ανεχόμαστε" την απύθμενη μαλακία που διαχέεται παντού, είτε συμμετέχουμε ενεργά σ' αυτή !

Jamie Cullum - Mind Trick

Γειά σου Penny !

:)

Penny είπε...

Γειά σας παίδες!
Η βλάβη στην σύνδεσή μου αποκαταστάθηκε!Αμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θες τους τεχνικούς..

Δεν ήταν πρόθεσή μου να αφήσω αυτό το λιγουλάκι κακούτσικο σχόλιο για τους κατά τα άλλα συμπαθέστατους πρώην αριστερούς τόσο πολύ-ειδικά την 17 νοέμβρη-αλλά χάρηκα τα σχόλια σας.
Συμφωνώ με όλους, και με την ερώτηση, φυσικά.
Και το μόνο που έχω βασικά να πώ είναι οτι οι πιό κοντινοί μου άνθρωποι, άνθρωποι που θαυμάζω και σιχαίνομαι ταυτόχρονα, αλλά και εγώ, μεγαλωμένη μέσα στην αριστεροχριστιανολαγνεία, συχνά δεν καταφέρνω να απέχω από τέτοιες πρακτικές. Αλλωστε τό χει πει κι ο Μέγας, ο ιστορικός ρόλος της εργατικής τάξης είναι να κάνει οτι της έκανε τόσο καιρό η αστική..θα γυρίσει κι ο τροχός.

Σκορπιέ
Δέμων
Ενα
Νεγκ
ευχαριστώ για την παρέα στα ζόρικα..