national geographic
Η ΑΜΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΕΝΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΚΟΟΛ.
Η Αµαρούλα είναι ένα φρούτο της Ν. Αφρικής που περιέχει 4 φορές περισσότερη ßιταµίνη C από το πορτοκάλι. Ο ßαθµός περιεκτικότητάς του σε αλκοόλ είναι 17 ßαθµοί. Απ' ό,τι λένε η γεύση του µοιάζει µε το Baileys, αλλά έχει µια φρουτένια υφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου